Tuesday, February 16, 2016

Salted Cheese Cracker Cheesecake

Last week aku buat kek ni...syabas untuk aku sebab last sekali buat 2 tahun lepas kot. Kali ni lebih cantik lapisan yang dihasilkan berbanding 2 tahun lepas.

Resepi dah pernah letak dulu dan aku tak ubah sikit pun. Try suap kat Darrien dan terus dia suka. Lepas abis kunyah dan telan mintak lagi dan lagi. Huhuhu....mak ko bukan rajin sangat tapi demimu Darrien mungkin mama boleh pertimbangkan buat lagi kek ni.

Malam esoknya dia pegi dapur suruh buka peti sejuk mintak kek lagi.....hahaha...bagi sikit lepas tu kek sorok dalam chill room kalau tak banyak giler dia makan. Takut sakit perut je nanti.

4 comments:

kak ina kl said...

senang kan buat cheesecake ni..untung muda muda dah sampai oversea

Azi said...

Wahhh..xsangka kak ina sudi tinggal jejak kat blog saya ni...terima kasih kak :) u made my day!

Oh! Jodoh said...

wah! Thanks Azi sebab kongsi resepi tu .. nanti saya try ya! Thank you. Nampak sedap dalam gambar.

Aaron Baker said...

The decline of literature indicates the decline of a nation ; the two keep in their downward tendency.
____________________________
I like: CSGO keys and Buy Cheap CSGO Weapon Skins